Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; pagination has a deprecated constructor in /home/statusbv.nl/public_html/statusbv.nl/includes/php/function.php on line 401

Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/statusbv.nl/public_html/statusbv.nl/index.php on line 27
Ik zoek personeel | Status BV

Werkgevers

Status, uw betrouwbare en betrokken partner voor personeel!

Status is sinds 2007 een volwaardige gesprekspartner voor werkgevers bij het selecteren van arbeidskracht. Wij leveren maatwerk en hebben een flexibele en veelzijdige dienstverlening, voor iedere werkgever op maat. Wij vinden het belangrijk met onze diensten goed aan te sluiten op uw wensen en aanvraag. 

Om dit zo goed mogelijk te kunnen doen, hanteren wij de volgende eenvoudige en effectieve werkwijze;

  • Wij leren graag uw organisatie kennen en uw werkwijze begrijpen. Op basis van de besproken informatie en uw vraag gaan we dan voor u aan de slag.
  • Wij doen een uitgebreide search in ons kandidatenbestand
  • Wij interviewen kandidaten en kijken of deze aansluiten op de gezochte zoekprofiel. Ook informeren wij kandidaten zo volledig mogelijk over de vacature en de organisatie.
  • Geschikte kandidaten introduceren we bij de contactpersoon van uw organisatie.
  • Met zowel u als onze uitzendkrachten houden we regelmatig voortgangsgesprekken.

Het werkt eenvoudig: u geeft aan wat uw personeelsbehoefte is en wij leveren u de juiste mensen.

We leren u graag beter kennen en horen van harte waar uw behoeften liggen op het gebied van arbeidsbemiddeling. Onder het genot van een kop koffie nader kennismaken? Bel ons voor een afspraak op 033 462 47 37.