Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; pagination has a deprecated constructor in /home/statusbv.nl/public_html/statusbv.nl/includes/php/function.php on line 401
Diensten | Status BV

Wat kan Status voor u betekenen?

Status - betrouwbaar, betrokken, flexibel.

Het werkt eenvoudig

Samenwerken met Status voor uw vaste en tijdelijke personeelsaanvragen betekent:

  • U kunt de vaste omzetpieken in uw branche optimaal opvangen zonder doorlopende personeelskosten voor te hoeven maken
  • U zit bij ons niet vast aan lange contracten
  • Extra voordeel bij een langere termijn samenwerking
  • Altijd een back-up in geval van ziekte en uitval. Wij zijn hiervoor ook buiten kantooruren per nooddienst bereikbaar.

Kortom, Status uitzendbureau is een resultaatgerichte organisatie die met een flexibele werkwijze kan voorzien in uw personeelsbehoefte, voor zowel oproepkrachten ( tijdelijke inzet) als voor langere periodes als bij het vinden van vaste medewerkers.

U kunt uw flexibele wensen op verschillende manieren bij ons onderbrengen. Dit kan op uitzendbasis, op basis van detachering, of via payrolling. Ook bieden wij Status Inhouse.

Uitzenden
 
Het werken met uitzendkrachten is de ideale manier om structurele of incidentele personeelsbehoefte op te vangen. Of dat nu is vanwege de aard van uw werkzaamheden of aanpak, zoals bijvoorbeeld bij seizoenspieken en -dalen of bij een eenmalige drukkere periode. De uitzendformule is daarnaast ideaal om medewerkers te vervangen die door ziekte of zwangerschap tijdelijk niet aan het werk kan blijven. 
Uitzenden biedt u continuïteit en flexibiliteit.
 
Bij het werken met uitzendkrachten neemt Status Uitzendbureau risico’s, zorgen en werk van u over. U kunt hierbij onder andere denken aan het volledige financiële risico bij ziekte, de werving en selectie, en de totale administratieve afhandeling. Uw organisatie wordt ontlast en kan zich bezighouden met de core business.  
 
Dit is slechts een korte beschrijving van wat uitzenden inhoud. Status Uitzendbureau biedt verschillende mogelijkheden tot het aangaan van een uitzendovereenkomst. Graag komen wij met u in gesprek om de vorm te vinden die het beste bij uw organisatie en wensen past. 
 
Geïnteresseerd? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak, of bel 033-4624737.
 
Detachering
 
Ook voor detachering van personeel kunt u bij Status Uitzendbureau terecht. Vaak gaat dat om medewerkers die u voor langere tijd aan uw organisatie wilt binden. Ook hier nemen wij de administratieve afhandeling en de financiële risico’s bij ziekte van u over. Wij kunnen kandidaten voor u werven en selecteren, maar ook als u zelf een kandidaat hebt geworven, kunt u gebruik maken van detachering via Status Uitzendbureau. 
 
Bent u geïnteresseerd? Wij horen graag van u via 033-4624737 of neem contact met ons op. 
 
Pay-rolling
 
Als u mensen zelf wilt selecteren (of al geselecteerd heeft), als u mensen aan uw organisatie wilt binden, maar (nog) geen vast contract wilt geven, dan is payrolling een goed alternatief. 
Bij payrolling wordt Status Uitzendbureau de juridische werkgever. U kunt uw werknemer voor langere periode op flexbasis aan uw organisatie verbinden, u heeft geen risico’s bij ziekte en de medewerker krijgt een arbeidsovereenkomst met een beloningsregeling conform uw eigen bedrijfsregeling/cao. 
Wilt u meer weten over de mogelijkheden van payrolling voor uw organisatie, neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of bel 033-4624737.
 
Inhouse-service
 
Wij ondersteunen u vanuit uw bedrijf, Inhouse. Een van onze consulenten legt zich volledig toe op het verzorgen van uw personeelsvraagstukken. Een laagdrempelige en effectieve manier om grip te krijgen op uw personeelszaken. Onze medewerker werkt bij u op locatie, zodat u continu op de hoogte bent en op elk moment kunt overleggen. Op deze manier vindt de optimale afstemming ter plekke, doordat de consulent precies weet wat er speelt en nodig is bij uw organisatie op het gebied van personeel. Een maatwerkoplossing bij grotere hoeveelheden uitzendkrachten en andere personeelsvraagstukken als planning van personeel, of bij het werven en selecteren van vast personeel. Met Status Inhouse staan de uitzendkrachten, service en kwaliteiten van Status Uitzendbureau exclusief ten dienste van uw organisatie, bij u op locatie. 
 
Klinkt dit aantrekkelijk? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of een afspraak. Of bel ons via 033-4624737
 
Status Inhouse
 
Creëren van een pool van uitzendmedewerkers
Realiseren van kostenbesparing door productiviteitsverbetering
Planning van uw vaste personeel
Oplossingen voor hr-vraagstukken
Zorgvuldige werving en selectie van uw uitzendmedewerkers
Korte en snelle communicatielijnen met de Status Inhouse medewerker
Scherpe tarieven en lage overheadkosten
Goed geïnformeerd en geïnstrueerd personeel. Denk hierbij aan informatie over - huis- en veiligheidsregels, functionerings- en begeleidingsgesprekken en zo nodig opleidingen
Een strakke planning die u volledig uit handen kunt geven
 
Bent u geïnteresseerd? Wij horen graag van u via 033-4624737 of neem contact met ons op.