Ik zoek werk

Zoek jij een (nieuwe) baan? Wij van Status helpen je graag om die baan te vinden! Status heeft banen in diverse branches en regio’s in Nederland. Bekijk hier onze vacatures, schrijf je in, of neem contact met ons op.
Droom jij over wat je allemaal kunt bereiken in je leven? Bij Status uitzendbureau kan je terecht voor een concreet plan van aanpak. Status denkt graag met je mee over je toekomst en je zult verrast zijn over de mogelijkheden die wij voor je hebben!

Neem contact met ons op voor een afspraak.
Geld verdienen in de vakantie, naast je studie of bijvoorbeeld aan de slag tussen twee banen behoort ook tot de mogelijkheden. Je doet dan werkervaring op bij verschillende bedrijven.
Natuurlijk kan je ook voor langere tijd aan de slag en zijn er mogelijkheden met uitzicht op een vast dienstverband. Wij praten graag met je verder over jouw toekomst en jouw carrière.
 

Wij zijn ervan overtuigd dat persoonlijk contact altijd het beste resultaat geeft, dus neem vandaag nog contact met ons op voor het maken van een afspraak voor een intakegesprek.
Status biedt ook hulp en begeleiding aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Wij werken in opdracht van verschillende instanties en gemeenten. (Als je tot deze doelgroep behoort, kan je uiteraard ook contact met ons opnemen.)

Direct inschrijven