Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; pagination has a deprecated constructor in /home/statusbv.nl/public_html/statusbv.nl/includes/php/function.php on line 401

Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/statusbv.nl/public_html/statusbv.nl/index.php on line 27
Ik zoek werk | Status BV

Ik zoek werk

Zoek jij een (nieuwe) baan? Wij van Status helpen je graag om die baan te vinden! Status heeft banen in diverse branches en regio’s in Nederland. Bekijk hier onze vacaturesschrijf je in, of neem contact met ons op.
Droom jij over wat je allemaal kunt bereiken in je leven? Status denkt graag met je mee over jou toekomst en ook zul jij verrast zijn over de mogelijkheden die wij voor jou hebben ! uitzendbureau kan je terecht voor een concreet plan van aanpak. Status denkt graag met je mee over je toekomst en ook jij zult verrast zijn over de mogelijkheden die wij voor jou hebben! 

Neem contact met ons op voor een afspraak.
Geld verdienen in de vakantie, naast je studie of bijvoorbeeld aan de slag tussen twee banen behoort ook tot de mogelijkheden. Zo kun je werkervaring opdoen bij diverse bedrijven.
Natuurlijk kan je ook voor langere tijd aan de slag en zijn er mogelijkheden met uitzicht op een vast dienstverband. Wij praten graag met jou verder om over jouw toekomst en jouw carrièremogelijkheden nader te bekijken.

 

Wij zijn ervan overtuigd dat persoonlijk contact altijd tot het beste resultaat leid, dus neem vandaag nog contact met ons op voor het maken van een afspraak voor het inplannen van een intakegesprek.
Status biedt ook hulp en begeleiding aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Wij werken in opdracht van verschillende instanties en gemeenten. Voel je vrij en bij deze ook uitgenodigd als jij ook tot deze doelgroep behoort, en laat ons weten hoe wij jou van dienst mogen zijn klik op contact om jouw gegevens te delen.

 

Direct inschrijven