Over ons

De juiste mensen op de juiste plek. Daar gaat het uiteindelijk om. Wij bereiken dit door een persoonlijke benadering. Onze medewerkers gaan met u om de tafel om uw verwachtingen en wensen te bespreken. Daarmee gaan wij vervolgens aan de slag. Voor u, of voor uw bedrijf. We hebben door de jaren heen uitgebreide kennis en ervaring opgedaan en ons ontwikkeld tot een erkend en gecertificeerde uitzendbureau. Status Uitzendbureau is gevestigd in de mooie stad Amersfoort, maar wij hebben een netwerk door heel Nederland.

Persoonlijke benadering

Status Uitzendbureau is een gecertificeerd uitzend/re-integratiebureau met jarenlange ervaring. Wij geloven dat een persoonlijke benadering van groot belang is voor het tot stand brengen van een succesvolle match. Wij nemen de tijd om zowel de werkgever als de werkzoekende persoonlijk te leren kennen en te ontdekken wat hun wensen zijn. Op die manier kunnen wij het beste bepalen wie bij elkaar passen. Wij zetten onze kennis, ervaring en ons netwerk in om voor iedereen de juiste match te vinden!

Bijna alle werkgevers in ons bestand werken al jaren met ons samen. Dat zegt veel.

Maar beter kunt u zelf bepalen of wij iets voor u kunnen betekenen. Maak een afspraak en oordeel zelf. 

80% plaatsingspercentage

Voor sommige mensen is het extra moeilijk om een baan te vinden. Dit is bijvoorbeeld het geval bij langdurige werkloosheid, taalachterstand of een laag opleidingsniveau. Wij geven deze doelgroep speciale aandacht. Wij werken hiervoor samen met de gemeente. Het lukt ons om 80% van de mensen te plaatsen. Dit betekent dat wij 8 van de 10 werkzoekenden met afstand tot arbeidsmarkt, aan een reguliere betaalde baan helpen. Hier zijn wij trost op. Want al deze mensen gaan graag naar hun werk, halen voldoening uit hun werk, zijn trots op zichzelf en kunnen zichzelf financieel onderhouden. Zij horen er weer bij.

Persoonlijk, betrokken, laagdrempelig

Om de juiste werkzoekende bij de juiste werkgever te plaatsen, hechten wij veel waarde aan persoonlijk contact. Ons bureau kenmerkt zich door de informele bedrijfscultuur en duidelijke werkwijze. Wij streven naar succes, zowel voor de werkzoekende als voor de werkgever. De betrokkenheid bij beide partijen onderscheidt ons van andere uitzendbureaus.

Concurrerende tarieven en langdurige klantrelatie

Naast onze servicegerichtheid hechten wij ook veel waarde aan een langdurige klantrelatie. Die duurzame relatie ontstaat doordat wij snel het juiste personeel vinden en scherpe tarieven hanteren.

Kwaliteit

Status Uitzendbureau hecht veel waarde aan kwaliteit en veiligheid. Wij zijn aangesloten bij brancheorganisatie NBBU, een waarborg voor kwaliteit en vakmanschap. Ook zijn wij gecertificeerd volgens de norm NEN 4400-1 en daardoor met het SNA-keurmerk opgenomen in het register van de stichting Normering Arbeid, hetgeen inhoudt dat opdrachtgevers gevrijwaard zijn van inlenersaansprakelijkheid.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen en social return

Status Uitzendbureau behaalt ruimschoots de doelstellingen van maatschappelijk verantwoord ondernemen en social return. Wij helpen wekelijks mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt aan een baan en al onze eigen medewerkers zijn vanuit een uitkeringssituatie bij ons begonnen.

 

Werkzoekenden beoordelen onze dienstverlening met een 8.3!

 

Voor iedereen is er werk

Iedereen kan bij Status Uitzendbureau terecht. Wij helpen mensen bij alles wat nodig is om werk te vinden en werk te behouden. We hebben net dat beetje extra tijd en aandacht, waardoor we een goede match weten te maken tussen uitzendkrachten en werkgevers.