Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; pagination has a deprecated constructor in /home/statusbv.nl/public_html/statusbv.nl/includes/php/function.php on line 401

Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/statusbv.nl/public_html/statusbv.nl/index.php on line 27
Re-integratietrajecten met baangarantie | Status BV

Re-integratietrajecten met baangarantie

Van een uitkering kun je leven, maar met een baan heb je de toekomst in handen

Status Uitzendbureau heeft acht jaar ervaring met het begeleiden en plaatsen van kandidaten die extra steun nodig hebben. Status Uitzendbureau is in staat om, naast goede begeleiding, ook plaatsingen voor deze doelgroep te realiseren ( baangarantie.) Wij snappen de problematiek en kennen de markt.

Het idee voor Statusuitzendbureau ontstond bij Farid Murad tijdens zijn eigen zoektocht naar betaald werk. Hij had zelf behoefte aan een uitzendbureau met een meer persoonlijke, betrokken en laagdrempelige aanpak. En die behoefte zag hij ook bij andere werkzoekenden en bedrijven. Sinds 2007 werkt Status Uitzendbureau op deze persoonlijke en betrokken manier en dit blijkt te werken!

Wij hebben inmiddels vijf jaar ervaring met leer-/werktrajecten waarin een korte opleiding met baangarantie leidt tot uitstroom naar regulier werk. De doelgroep voor deze trajecten zijn mensen die ver van de arbeidsmarkt afstaan door langdurige werkloosheid, vluchtelingenstatus, taalproblemen en/of leeftijd. Het zijn veelal mensen met een (bijstands-)uitkering, of niet-uitkeringsgerechtigden met een afstand tot de arbeidsmarkt. Status Uitzendbureau werkt altijd met dezelfde doelstelling: een kandidaat begeleiden naar reguliere arbeid & inkomen.

Ook bieden wij deze doelgroepen Individuele bemiddeling en Werk mee-trajecten aan.

Wilt u meer weten over onze succesvolle re-integratiedienstverlening, neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of bel 033-4624737.