Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; pagination has a deprecated constructor in /home/statusbv.nl/public_html/statusbv.nl/includes/php/function.php on line 401
Individuele bemiddeling | Status BV

Individuele bemiddeling

Status biedt individuele bemiddeling aan werkzoekenden met een langere afstand tot de arbeidsmarkt en in een uitkeringssituatie, dit in overleg met u en in opdracht van de uitkeringsinstantie.

Wij ondersteunen de werkzoekende op de weg naar een betaalde baan, door middel van een werkaanbod en begeleiding op maat. 

Doelgroep

Kandidaten die ervaren zijn in hun vak of daarvoor een diploma hebben dat voldoende waarde heeft om aan de slag te kunnen gaan in de arbeidsmarkt.

Deze kandidaten hebben geen beperking(en), geen belemmering(en), zijn gemotiveerd, hebben ervaring in het bedrijfsleven en zijn bereid om per direct te werken. We accepteren parttimers en fulltimers.

Kortom de kandidaat kan na het solliciteren of het krijgen van een werkaanbod gelijk aan het werk.

In dit korte intensieve traject helpen we de kandidaat met CV en sollicitatieactiviteiten en bemiddelen wij hen naar werk. Het traject is zeer geschikt voor mensen die bemiddelbaar zijn, maar die het tot op heden niet is gelukt om op eigen houtje aan het werk te gaan.

Wij gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden!

U kunt ons bereiken via 033 4624737